Végleg elment

 2009.12.07. 13:45

Igen, igaz a hír. Mohamed elköltözött. Végleg. Legalábbis nagyon reméljük.

Én már csak arra értem ide, hogy ki van rámolva a szobája és az utolsó csomagját cipeli lefelé. Mikor kérdeztük hogy miért és hová költözik, csak annyit válaszolt, hogy minek mondja el, úgyis utáljuk és nem érdekel minket. Most az egyszer igaza volt. 

Mikor mentünk elújságolni Emanuelnek a hírt, az fejvesztve rohant utána. Kiderült hogy M "véletlenül" elfelejtette visszaadni a kameráját. A kocsiból kellett visszarángatni, hogy ugyan legyen már szives visszaszolgáltatni ami nem az övé. Azért ehhez is pofa kell. Az meg csak ma jutott eszébe, hogy DVDket is kölcsönadott az arabnak. Na azokat nem látja már viszont soha. Pont azzal cseszett ki, aki volt olyan rendes vele, hogy kölcsönadjon dolgokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr521579281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt_ 2009.12.07. 15:39:21

Jut eszembe: nálam van egy csomó DVD-d. :)
süti beállítások módosítása