Templomban jártunk

 2010.01.16. 14:48

No nem imádkozni vagy ikonokat nézni, csupán ide szervezték az Erasmus bulit. Persze nem minket búcsúztattak, hanem az innen külföldre menő diákokat, de azért jófejek voltak és 7€ért minket is beengedtek.

Már Hágában is mesélték, hogy nincs elég hívő ember, ezért a templomokat ki/eladják és bulikat rendeznek bennük. A bibi csak az, hogy egy kis sulibuli nem tölt meg egy ilyen helyet. Viszont az akusztika az pöpec volt, és azért van egy feelingje szakrális térben partyzni.

Jól is indult az egész, viszont nekem reggel nyolckor leadásom volt, amit csak személyesen fogad el a tanár. Sebaj, úgyis jegyes rendszer van: előre meg kell venni a sörjegyeket, így könnyű meghúzni a határt. Könnyű lenne, ha a csaj nem adott volna véletlenül kétszerannyi jegyet a pénzemért. Na így keljen korán az ember...

Volt viszont egy olyan Isteni jel is, amitől újra felcsillant a remény, hogy felkelek reggel nyolckor: mindenkit kizavartak 2kor. Ilyet is csak a franciák csinálnak, hogy kettőkor záróra. Juan viszont eddig se bírt várni és elhúzott haza, így kocsi nélkül maradtunk. Taxi az állítólag nincs ilyenkor (wtf?), így gyalogolhattunk volna haza. Miután kiőrjöngtem magam, hogy mi az hogy nincs taxi és hogy fogok én így időben felkelni, Martin lebeszélte vmi ismerőseivel, hogy hazavisznek minket, csak előbb beugrunk valami haverjukhoz megnézni hogy épségben hazaért-e. Hát az hazaért, viszont az anyósülésen ülő srác nem volt ilyen szerencsés. Egy rendőrautó bejött utánunk a kisutcába, a srác meg állítólag bemutatott nekik. Elég finom lehetett, ha még én se vettem észre, viszont a rendőrök meglátták. Kiszállították a kocsiból és bilincsben vitték el. Éjszaka az őrsön egy ilyenért? Ennyit a nyugati szabadásgról. Ráadásul a többiek egy óráig sopánkodtak a kocsiban, hogy most mi lesz. Nehogymár ki tudjam magam aludni 8ig. Ennél még a gyalog is gyorsabb lett volna és kevésbé stresszes.

Hála az előre bekészített másnaposság elleni 5 Twixnek, végül fél 10kor sikerült felkelnem. Besunnyogtam a terembe, de mivel a többiek felröhögtek a néni észrevette, hogy másfél órát késtem. De végül jófej volt és elfogadta a Mohamed által összekopipésztelt beadandómat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr271676954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása