LASERTAG!!!

 2009.10.11. 08:46

Na mit csináltunk tegnap este? LASERTAG! Itt van egy hely 5 percre a kastélytól. Viszont mi elmásztunk a város másik végébe, hogy ugyanannyiért ne 20 percet, hanem fél órát kapjunk. Mikor odaértünk kiderült hogy ott is csak 20 percet adnak 7€-ért...

A csaj, aki az egészet szervezte, lekéste a buszt, így egyedül kellett volna megtalálnunk a helyet és az ismeretlen csapatot. Végülis a buszon leszólított minket a másik csapat, de nélkülük nem is találtuk volna meg. A város határán kívül valami elhagyott gyárépületben van.

Nem hiszem hogy sokan olvassák a blogot, akiket még nem szokattam rá a How I Met Your Motherre, de azért elmagyarázom a lényeget. Olyasmi mint a paintball, de mégis teljesen más. Itt nincs fizikai lövedék, lézerfegyverekkel kell eltalálni az ellenség világító pontjait: két váll, has, hát és a fegyver. Ezek különböző pontot érnek. Ha a csapattársadat találod el, akkor pontlevonás. Ha lelőnek, akkor 5 másodpercre esel ki a játékból, kialszik a fényed, te sem lőhetsz, és téged sem lőnek. Pont elég idő fedezékbe vonulásra vagy menekülésre.

A hely egy full sötét kétszintes labirintus volt, szinte csak az emberek világítottak. Először azt hittük a négereknek előnyük lesz, hogy láthatatlanok a sötétben, de ez cseppet sem számított. Csak néha villództak fények, és sok-sok füst volt, hogy látszódjön a lézer. Végig reszelős technó szólt, hogy teljes legyen a mészárlós feeling.

Az egésznek tehát teljesen más a lényege, mint a paintballnak. Itt nincs nagy tétje ha eltalálnak, így sokkal merészebbek az emberek. Az egész nagyon pörög, végig futottuk azt a 20 percet. És a legjobb az egészben: a játék végén leolvassák a felszerelést és kapunk egy statisztikát. Ki hány pontot szerzett, ki kit és hol talált el. Na és vajon melyik csapat nyert? Hát persze hogy mi! Kezdők szerencséje gondolom, mivel hárman először játszottunk, és a csaj is csak másodjára. Én 12ből 6. lettem, kezdetnek jó ez:) Na és akkor következzen Neo részletes eredménye:

Sajna a kastélyban lakók nem akartak még egyet játszani, így én is eljöttem velük. Az egyik srác hazahozott minket kocsival. Hogy miért? Nemtom. Nem is ismertük előtte. Ráadásul még ment vissza játszani, és messze is lakunk. Más az itteniek értékrendje, az biztos.

Egy biztos: lesz még visszavágó!

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr661441671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása