Péntek 13

 2009.11.27. 12:15

Ez a nap, amikor Dóri jött hozzám, Czibu ment Fruzsihoz, és Pannit is meglátogatták a barátnői. Mindenki péntek 13át szúrta ki, hogy repülőre üljön. Véletlen?

Kezdődött a nap ezzel a cikkel:

http://index.hu/bulvar/2009/11/13/bombaval_viccelt_egy_utas_ferihegyen/

Ugyebár Czibu pont Brüsszelbe tartott Fruzsihoz. És hát ki ne nézné ki belőle, hogy ilyen helyzetbe kerül? Még Fruzsi is megijedt egy pillanatra mikor mutattam neki a cikket, de végülis nem ezzel a géppel jött.

Dóri alatt pedig az összes létező közelekedési eszköz késett: vonat Ferihegyre, a repülő, a TGV és a másik francia vonat is. Végül két órával később ért ide a tervezettnél. Még valahogy vissza kéne igényelni a TGV jegyet, bár van egy olyan érzésem hogy a neten vásárolttal ilyet nem csinálnak. Csak tudnám hogy mire kérnek el 55 €t egy másfél órás vonatozásért, ha még a menetidő is a kétszerese lesz. Én még szerencsés voltam a múltkor, csak 20 percet késett és ezért csak egy órámról csúsztam le.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr411552588

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása