Hétvége az ESNesekkel

 2009.10.07. 19:06

Na jó rég írtam a blogra. De az elmúlt hét egy kicsit sűrűre sikeredett.

Csütörtök este megérkezett Juci, Andi és Beni. Már hónapok óta tervezték ezt a Párizzsal egybekötött kiruccanást, és ennyivel előre valami 4000ért találtak repjegyet. Este 10re ért be a vonatuk Angers-ba, ezért másfél órát kellett várni az éjszakai buszra. Szerencsére a többiek úgyis a városban buliztak, így addig a három bőrönddel beültünk hozzájuk a K'lypsoba. A 2 párizsi nap után elég punnyadtak voltak, így tényleg elmentünk a fél 12es éjszakai busszal. Ez a fáradtság egyébként jellemző volt az itt töltött két napra: összesen egy múzeumot és a várat néztük meg, nem volt pörgés. Mondjuk Párizs amúgy se lehett volna felülmúlni. Bár egy valamiben jobb: itt a 25 év alattiaknak ingyen van minden belépő, így nem kellett fizetnünk egy fillért sem.

A tengerparti kiruccanás kútba esett, mert a vonat drága lett volna, és nem találtunk senkit aki elvitt volna kocsival. Sebaj, majd máskor. A lényeg, hogy mostmár megvan a helyi telekocsi weboldal, és ezzel jóval olcsóbban lehet utazgatni mindenfelé.

Örültem, hogy egy hónap után végre magyarokkal találkozhattam. Remélem jönnek még mások is! Igen, ez nektek szól! Rajtuk kívül csak két magyar lánnyal találkoztam, ők a helyi közgázon erasmusoznak.

ui.: új képek Facebookon, és néhányat felraktam iwiwre is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr891434724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása