Moziest

 2009.10.14. 22:54

Na volt már filmnézés moziban, mentorom lakásán, és most az egyetemen. Mert itt megcsinálták, hogy a nagyelőadóban lehessen mozizni. Hatalmas vetítővászon, és szerintem a hang is dolby volt, de mindenesetre pöpec. Mindent a tanulásért.

És hogy mégis mi köze a Harcosok klubjának a tanuláshoz? Ez az egyetem nagy hangsúlyt fektet a nyelvoktatásra, minden diákot kiküldenek erasmussal kétszer is. Két nyelvet kötelező jelleggel tanulnak, még kreditet is kapnak érte. A film pedig angol nyelven volt, angol felirattal. És ugye tapasztalatból tudjuk, hogy ennél hatékonyabban nemigen lehet nyelvet tanulni. Erre gondolom a vezetőség is rájött, és minden szerdán este nyolctól mozizás van a nagyelőadóban. A tanulmányi rendszerükön keresztül lehet szavazni, hogy melyik film legyen az adott héten. Kíváncsi vagyok a BME mikor jut el idáig:D

Jövő héten: Paycheck, Scary Movie, Pirates des Caraibes 1. Na melyikre szavazzak?

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr261450929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

artanis 2009.10.15. 14:14:47

naná hogy pirates!
süti beállítások módosítása