A névelők

 2010.01.17. 13:51

Történt, hogy épp Emeline, az új Erasmus néni lakásában alapoztunk a templomos buli előtt. Egy jófej csajról van szó amúgy, bejárta a fél világot hátizsákkal, beszél vagy 5 nyelven, és úgy nyeli a vodkát, mint a vizet.

Látom hogy ki van rakva a macskakaja, hát megkérdeztem, hogy "hol a macskád?" Minden szem rámszegeződik, Emeline szeme kikerekedik a francia srácok meg szarrá röhögik magukat. Mint kiderült, elbasztam a macska névelőjét, ahogy minden rohadt francia főnévét. Viszont néhány esetben más névelő = más jelentés. Itt a másik névelővel női nemiszervet jelent, nem épp ilyen finoman fogalmazva. Na akkor most nézzük vissza a kérdést, helyettesítsük be, és voilá. Ennyit az ártatlan kis kérdésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr41676801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása