L'ecsó

 2009.11.29. 14:58

Már kb. egy hónapja szóltak, hogy a szünet után mindenki a saját nemzeti kajájával jöjjön vissza, mert nemzetközi reggelit tartunk. Hogy miért pont reggeli, azt senki sem érti, hisz nem reggelire esszük a legjellegzetesebb kajákat. Aztán a szünet után közölték hogy el lett halasztva, a németek meg már hoztak egy csomó fehér kolbászt. Hát gondoltuk ne romoljon meg, csinálunk egy kastélyos villásreggelit.

Nekem se ártott gyakorolni a lecsófőzést az éles bemutatóra. Végül olyan jó lett, hogy még én is ettem belőle. Az hogy csak kaliforniai paprikát lehet kapni, nem rontott rajta, max egy kicsit több delikát kellett hozzá. Először mindenki megrettent a kinézetétől, de aztán agyon dicsérték. Még Mohamed 2 is. Ha tudná mennyi szalonnát raktam bele a kedvéért... (Ők ugye nem ehetnek disznót, szóval mostmár Allah is ki fogja közösíteni) A németek fehér kolbásza a cukrosmustárral nem aratott ekkora sikert, de az is finomabb a kinézeténél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dogunalom.blog.hu/api/trackback/id/tr861558722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása